MANAGEMENT

Is er behoefte aan extra capaciteit? In de rol van projectmanager of interim manager helpt JRISC de organisatie vooruit. Door de ruime ervaring kan JRISC snel aan de slag.

Projectmanagement

Heeft u een project en geen tijd of mensen beschikbaar? JRISC kan uw ICT-project van A to Z begeleiden.

De aanpak is laagdrempelig en na het creëren van de scope en het organiseren van draagvlak wordt uw project uitgevoerd tot een gezamenlijk succes. Gedurende het gehele project houden wij de regie in handen en informeren u over de voortgang, zodat de vooraf opgezette scope op een correcte manier wordt uitgevoerd. Alle gegevens die tijdens het project van belang zijn, worden zorgvuldig door ons gedocumenteerd en na oplevering aan u overhandigd.

 

Interim ICT management

Bent u op zoek naar een tijdelijke of part-time ICT manager of Service level manager dan kan JRISC u hierbij helpen. Door de ruime ervaring op ICT management gebied kunnen wij uw interne ICT organisatie aansturen. Als sparringpartner tussen uw gebruikersorganisatie en management hebben wij de adviserende en sturende rol in het vertalen van ICT-vraagstukken naar een oplossing voor een efficiënte organisatie.

Als Service level manager zijn wij de professionele sparringpartner en dragen zorg voor de continuïteit van alle ICT services.  Hierbij kan u denken aan het aansturen van uw externe leveranciers op basis van bestaande SLA's of SLR's of het opstellen van nieuwe SLA's of SLR's met externe leveranciers.