DIENSTVERLENING

Netwerk-en systeembeheer

Heeft u zelf niet de kennis van netwerk- en systeembeheer of heeft uw organisatie juist tijdelijk extra capaciteit nodig, neem dan contact op. 

Bent u op zoek naar een tijdelijk of part-time netwerk- en syteembeheer dan kan JRISC u hierbij helpen. Door de ruime ervaring kunnen wij u of uw klant van dienst zijn op gebied van netwerk- en systeembeheer. 

Remote hands

Wij begrijpen dat u soms niet de tijd, kennis of de mankracht hebt om al het werk zelf op te pakken. Geen probleem, hier kunt u ons voor inhuren. Wij hebben zowel kennis van hardware als software. Lukt het u niet om zelf naar een locatie toe te gaan, denk dan eens aan ons. Wij rijden graag voor u naar een datacenter of een andere locatie in de Nederland of België om u te helpen. In de ICT is het belangrijk dat alles 24/7 blijft werken en dat onderhoud, reparaties en break-fix werkzaamheden plaatsvinden op tijdstippen dat de gebruikers er zo min mogelijk last van hebben. In overleg werken wij daarom ook in de avond, nacht of in het weekend. Meer informatie over Remote hands, lees dan verder op de pagina Remote hands.